Taaskihlunud Miley Cyrus ja Liam Hemsworth astusid viimaks koos avalikkuse ette!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: Vida Press

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth on juba mitu kuud taas kihlatud olnud, kuid alles sel reedel astusid nad koos avalikkuse ette.

Poptäht ja tema näitlejast kallim näitasid end Los Angelese restoranis, kus nad koos Liami perekonnaga lõunatamas käisid, kirjutab People. 

«Miley ja Liam veetsid paar päeva koos Malibus. Miley reisib pidevalt Los Angelese ja New Yorgi vahet, et mängida Woody Alleni sarjas,» ütles allikas. «Ta oli väga õnnelik, et sai Liamiga aega veeta. Nende vahel on kõik hästi. Nad pole pulmakuupäeva paika pannud ja naudivad kihlust. Seekord võtavad nad asju rahulikus tempos.»

23-aastane Cyrus ja 25-aastane Hemsworth kihlusid esimest korda 2012. aasta mais, kuid lõpetasid suhte 2013. aasta septembris. Fännid märkasid paari aga selle aasta jaanuaris Austraalia muusikafestivalil suudlemas ja peagi pärast seda selgus, et paar on taas kihlunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles