Kodumaiste videote maratonsaade «Eesti TOP 50» ETV2-s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuhiks valitud Marten Kuningas tunnistas, et ta on juba ammu tahtnud rahvusringhäälingus töötada.
Saatejuhiks valitud Marten Kuningas tunnistas, et ta on juba ammu tahtnud rahvusringhäälingus töötada. Foto: Merli Antsmaa

 

1. jaanuaril algusega kell 10.00 näitab ETV2 viietunnises erisaates «Eesti TOP 50» lõppeva aasta kodumaiste muusikavideote paremikku. Pingerida vahendavad viieliikmeline muusikaspetsialistide seltskond ja saatejuht Marten Kuningas.

 

Poolsada uusaasta avapäeval eetrit vallutavat videot valiti välja detsembri lõpus toimunud rahvahääletuse teel. Enamikku videotest on esitletud ka ETV2 iganädalases edetabelisaates «Eesti TOP 7» ning pühapäevastes temaatilistes videoretrospektiivides.

«Viimase aasta jooksul on Eestis valminud rekordiline kogus heatasemelisi muusikavideoid, mille seas on nii professionaalselt vormistatud promoklippe kui ka ambitsioonikaid üle aegade ulatuvaid visioone. «Eesti TOP 50» maratonsaade annab väga hea ülevaate lõppeva aasta muusikavideote paremikust ja trendidest.» nendib saatesarja toimetaja ja režissöör Ingrid Kohtla.

Rahva valikut ja oma isiklikke lemmikvideoid kommenteerivad saates muusika- ja visuaalkultuuri asjatundjad filmirezissöör, Balti Filmi- ja Meediakooli õppejõud Liina Paakspuu, Alo-TV programmijuht Jaan Kalmus, lauljatar Hannaliisa Uusma, graafiline disainer ja endine MTV Eesti saatejuht Martin Veisman ning luuletaja ja muusikakriitik Siim Kera. Saatesse on pikitud ka arhiivimaterjale «Eesti TOP 7» intervjuudest.

«Eesti TOP 50» on ETV2 kavas 1. jaanuaril kell 10.00-15.00!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles