ETV teeb üle ilma kuulsaks

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S ekipaaž tõi politsei valve all ja telekaamerate valguses eurod Pärnusse.
G4S ekipaaž tõi politsei valve all ja telekaamerate valguses eurod Pärnusse. Foto: Ants Liigus

ETV läheb täna, aastavahetusel eetrisse otse rahva ja oluliste sündmuste keskelt ja kandub üle ilma, mis tähendab, et kaadrisse jäänu saab rahvusvaheliselt tuntuks.

ERRi meelelahutustoimetuse juhi Mart Normeti teatel on ETV kaamerad täna õhtul kõikjal Eestimaal meeleolusid püüdmas. Nii näeb aastavahetuse programmis meeleolukaid sündmusi Narvast Kihnuni.

„Aastavahetus tuleb sel aastal ETVs erakordne,“ lubas Normet. „Kaheksatunnise otseülekande jooksul teeme tiiru peale poolele Eestile ning meie nii-öelda staap asub Estonia teatrimajas ning teatriesisel väljakul, kus toimub suur rahvapidu.“

ETV satub täna korduvalt Pärnusse ja Pärnumaalegi.

„Just Pärnu keskväljakul vaatame, kuidas rahaautomaadis asendatakse kroonid eurodega. Selle aktsiooni juurde oleme palunud kaks tuntud Pärnu Jüri, Jaansoni ja Vlassovi. Nendega meenutame lõppevat aastat ja räägime saabuvast!“ lubas Normet.

Reporter Margus Saar käib Manilaulul ja Kihnu Virve kirjutab kirja maailmaränduritele Tättele ja Matverele.

ETV pilt läheb aastavahetusel laia maailma, sest Normeti kinnitusel võtavad aastavahetusel ETV otsepilti 70 telekanalit kogu maailmast ja Reutersi uudisteagentuur.

Seega, kes pilti jääb, saab kuulsaks!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles