Video! Airi Vipulkumar Kansar korraldas India teemalise õhtu, kus lauldi mantraid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Vipulkumar Kansar korraldas India teemalise õhtu, kus Airi laulis India mantraid
Airi Vipulkumar Kansar korraldas India teemalise õhtu, kus Airi laulis India mantraid Foto: taevasjamaa.ee

Taas leidis aset üks vahva sündmus meie armastatud Kristallitemplis. Airi Vipulkumar Kansar rääkis seal India naiste elust ning India kultuurist, mida kogevad vaid need kes seal elanud on. Vahepeal laulis Airi ka India mantraid ja saatis end kitarriga. Külalistele pakuti India traditsioonilist teed.

Foto: «Reporter» / Kanal 2

Airi Vipulkumar Kansar sündis Tallinnas ja muusika hakkas teda huvitama juba lasteaias, kus ta kindlameelselt ka oma kaaslastele teatas, et temast saab suureks kasvades laulja.

Esimeses klassis, laulis Airi populaarses tütarlaste kooris Ellerhein ja juba 6. klassis, sai ta omale esimese kitarri. Nii sai Airist eesti tunnustatuim kantrilaulja. Airi on laulnud mitmetes bändides ja osalenud korduvalt ka Eesti Eurovisiooni lauluvõistlusel.

2007. aastal reisis Airi esimest korda Indiasse, tähistamaks oma 30. sünnipäeva ja tegemaks muusikavideot oma laulule. Reis Indiasse tõi kaasa suuri muutusi Airi ellu. Airist sai looduse austaja ja taimetoitlane,  ta hakkas lugema palju raamatuid ja uurima elu ja surma müsteeriume ning sügavamalt tegelema India vaimsete praktikatega. Kuigi Airi elus oli palju raskusi, käis ta ennast ikka ja jälle Indias täeiendamas.

Foto: taevasjamaa.ee

Airi armastab kõike, mis Indiaga seotud  ja teab sellest rääkida vast rohkemgi kui mõni indialane ise. Eriti huvitas aga Airit just naiste elu Indias, mis oli väga sügav ja omapärane. Peagi kohtas Airi oma indialasest unistuste mehega, kelleks oli Vipulkumar Kansar. Õnnelik paar abiellus Indias. Hetkel elab kahe pisipõnniga pere aga Tallinnas. 

Vaata lisaks SIIT!

Vaata videot põnevast õhtust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles