Kahe vagiinaga naine: mu eriline anatoomia ei takista seksimast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahe vagiinaga naine paljastas Redditis oma ebatavalise anatoomia, kuid kinnitas, et see ei takista tal seksimast ja seksi nautimast.

Anonüümseks jääda soovinud naine selgitas, et ta sündis kahe vagiina ja emakaga ning ta sai oma ebatavalisusest teada 16-aastasena, kui ta seksima hakkas, edastab Daily Mail.

Nüüd 20-aastase naise sõnul ütlesid arstid talle, et ta võib ka lapsi saada, laps areneb siis emakatest ühes, kaksikute puhul aga mõlemas emakas.

Naise teatel vajab ta lapse sündides keisrilõiget, kuna ta kaks emakat on väiksemad kui tavaline üks emakas. Väiksemate emakate tõttu ohustab teda nurisünnitus ja emakaväline rasedus.

Naine jätkas, et tal on andmeid ühe naise kohta, kellel oli samasuge olukord nagu tema ning ta sai kaksikud, kellest üks arenes ühes ja teine teises emakas.

Naise teatel on ta parempoolne vagiina suurem kui vasakpoolne ning selle tõttu eelistab ta seksimisel parempoolset, kuna vasaku puhul tekib ebamugavustunne.

Naine jätkas, et arstid soovitasid tal menstruatsiooni ajal kasutada kaht tampooni, kuid ta kasutab siiski ühte.  Talle on selgitatud, et operatsiooniga saab saab ebatavalist anatoomiat korrigeerida, kuid võib tekkida komplikatsioone.

«Mu seksielu on suurepärane. Eelistan paremat vagiinat, sest vasak on väiksem. Huvitav on see, et mu kallim leidis kergelt üles minu g-punkti,» lisas naine.

Naise kallim  kasutab tema anatoomia kohta väljendit «kaks lõbu».

Kui see naine eelistas jääda anonüümseks, siis 23-aastane ameeriklanna, San Franciscos elav Cassandra Bankson avaldas möödunud aastal Youtube`is video, millel selgitas oma ebatavalisust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles