Loe, milline Eesti ja Briti bänd soojendavad Eestis legendaarset bändi Queen!

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Queen ja Adam Lambert
Rokkbänd Queen ja Adam Lambert Foto: promo

Juba 5. juunil esineb Tallinna Lauluväljakul rockmuusika legendaarseim bänd Queen koos Adam Lambertiga. Bändi soojendusesinejatena astuvad üles kodumaine The Princes ning Londonist pärit Electric Pyramid. Piletid suve võimsaimale rock-kontserdile on müügil Piletilevis.

The Princes on Eesti progressiivse rocki bänd, mis kogub inspiratsiooni sellistelt ansamblitelt nagu näiteks Genesis, Dream Theater, Muse, Tool ja King Crimson. Nende muusikas kuuleb ka vihjeid pop-rockile, bluesile, funkile ja metalile ning isegi kabareele ja ooperile. Teatraalsema poole pealt ongi bändi suurimad eeskujud The Beatles ja loomulikult Queen. Vanakooli klahvpillihelid, virtuoossed bassikäigud, oskuslik trummimäng ning võimsad kitarririffid panevad emotsionaalse ja jõulise muusika vägevalt kõlama ning The Princes hoiab kahtlemata 5. juunil kodumaise muusika lippu kõrgel. Eelmisel aastal andis bänd välja ka oma debüütalbumi “Stars”.

“Oleme loomulikult väga õnnelikud ja elevil, et saame sellist maailmakuulsat bändi kodupubliku ees soojendada. Adam Lambert täidab Queeni solisti rolli suurepäraselt, teist nii teatraalse ja võimsa lavalise olekuga lauljat on raske leida. Oleme ammu unistanud ja mõelnud sellest, mis tunne oleks Queeniga lava jagada - see võimalus on justkui rusikas silmaauku. Tuleb kindlasti suurepärane õhtu, ootame kontserti väga,” sõnab The Princes.

Electric Pyramid on midagi enamat kui lihtsalt bänd. Neli Londoni muusikut leidsid teineteist ühisel teekonnal ning nende teed on ristunud erinevates koosseisudes esinedes. Nüüd on nad ühendanud oma visiooni suurepärastest lugudest ning nad on valmis oma muusikat maailmale esitlema. Debüütsingel ‘1989’ ilmub juba mais. Electric Pyramid alustab tuuritamist Rock in Rio Festivalil Lissabonis ning järgneb kaks kuud kestev tuur Euroopas.

Queen ja Adam Lambert esinevad Tallinnas 5. juunil. Kõlavad kõik Queeni suuremad hitid – ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Under Pressure’, ‘We Will Rock You’ ja paljud teised. Piletid selle suve suurimale rockshow’le on saadaval Piletilevis, mai lõpuni kehtib soodushind vaid €59.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles