Kullaproov: Els Himma, Uku Suviste, Birgit Õigemeel ja Robin Juhkental

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel kuulutati galal Eesti parimaks naisartistiks.
Birgit Õigemeel kuulutati galal Eesti parimaks naisartistiks. Foto: Jelena Rudi

 

Eesti Kontserdi aastalõpugalal Kullaproov /585/ kõlavad legendaarsed laulud, mida pole lavadel esitatud oma paarkümmend aastat.

Els, laulu See on hea vana videolkippi vaadates paistab, et ka siis oli väga palju lund? Kas «jee» oli siis ja on ka täna tõeline «jee»?

«Päris kindlasti on see «jee» ka täna «jee»! Tore ja lõbus on seda laulu esitada ning jagada emotsiooni selliste noorte lauljatega nagu Uku Suviste, Birgit Õigemeel ja Robin Juhkental. Ootan väga Kullaproovi kontseri, kus vanad armsad lood saavad kõlama hoopis uues ning huvitavas võtmes, kus üksteise järel astuvad lavale üllatavad duetikooslused.

Uku, toona olid Elsu laulupartneriteks Eri Klas ja Kalju Terasmaa, kas tunned, et lauldes nüüd Elsuga See on hea, oled asunud Eri Klasi ja Kalju Terasmaa rolli? Ja kuidas sulle tundub, kas laul ise ikka on täna see sama jeee :)

«Laulus See on hea on minu jaoks väga huvitav nüanss see, et sama laul kõlab mu kaugetes mälestustes. Ise ei ole ma seda varem laulnud. Eriliseks kullaprooviks teeb eeloleva esituse minu jaoks tõsiasi, et saan laulda koos Els Himmaga, ja muidugi ei tunne ma end sealjuures olevat Eri Klasi ega Kalju Terasmaa staatuses. Minu lähenemine on ikka väga minu moodi, samas on mul endal muidugi raske hinnata, kuipalju lugu kuulaja jaoks seetõttu muutub. Ja muidugi on see laul ka täna väga Jee!»

Eesti Kontserdi aastalõpugala Kullaoroov /585/ toimub Nokia Kontserdimajas neljapäeval, 30. detsembril algusega kell 19. Meie heliseva kullafondi uksi paotavad ligi 40 Eesti tipp-muusikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles