Video: kobra käest laval hammustada saanud popstaar suri 45 minutit hiljem

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Indoneesias Lääne-Jaaval Karawangis esinenud popstaar sai laval olles kobra käest hammustada ja suri 45 minutit hiljem.

29-aastane Irma Bule astus kogemata etendusse kaasatud kuningkobradest ühele ja madu surus enesekaitseks hambad naise jalga, edastab metro.co.uk.

Lava taga olid parameedikud ja maotaltsutaja, kes pakkusid lauljannale vastumürki, kuid naine arvas, et ta ei saanud maolt hammustada. Maotaltsutaja viis pärast intsidenti maod lavalt minema.

Maomürk jõudis Bule vereringesse, tal tekkisid oksendamine ja krambid ning parameedikud tõttasid talle appi, kuid enam ei olnud eriti midagi teha. Naine transporditi kiirkorras haiglasse, kus arstid ta surnuks tunnistasid.

Staari eluküünal kustus vaid 45 minutit pärast maohammustust.

«Minu andmetel astus Irma teise laulu keskel maole ja madu hammustas teda jalast,» teatas kontserdil olnud Ferlando Octavion Auzura sotsiaalmeedias.

Kuningkobrasid peetakse väga ohtlikeks, kuna nad võivad ühe hammustusega tappa isegi elevandi. Selle kobra ühest mürgikogusest piisaks 20 inimese tapmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles