Kullaproov: Els Himma ja Koit Toome

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Els Himma Foto:
Els Himma Foto: Foto: TV 3

 

Eesti Kontserdi aastalõpugalal Kullaproov /585/ kõlavad legendaarsed laulud, mida pole lavadel esitatud oma paarkümmend aastat.

Els, laulu Millest sa elad ja hingad oled sa juba aastate eest laulnud eestlaste südamesse? Eesti Kontserdi aastalõpugalal esitad seda koos Koit Toomega. Mis sealjuures kõige enam ootusärevust tekitab?

«Koit on väga kena noormees ja väga hea laulja-muusik. Temaga duetti laulmist ootan suure põnevusega. Ka ei ole just igapäevane esitada seda legendaarset laulu koos suure orkestriga. Ainuüksi see tõsiasi annab õhtule palju sügavust.»

Koit Toome: «Millest sa elad ja hingad on selline laul, et päris täpselt ei mäletagi, millal ma seda esimest korda kuulsin. Olen seda justkui kogu aeg teadnud. Mul on väga hea meel, et saan seda nüüd koos originaalesitaja Els Himmaga laulda. Els on olnud ja on ka praegu minu jaoks väga väärikas ja äärmiselt sümpaatne laulja, kellest pean väga lugu.»

Eesti Kontserdi aastalõpugala Kullaoroov /585/ toimub Nokia Kontserdimajas neljapäeval, 30. detsembril algusega kell 19. Meie heliseva kullafondi uksi paotavad ligi 40 Eesti tipp-muusikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles