Kullaproov: Ivo Linna ja Maarja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib lemmiklaulu - «Kaelakee hääl», Maarja ja Ivo Linna
Eesti otsib lemmiklaulu - «Kaelakee hääl», Maarja ja Ivo Linna Foto: TV3

 

Eesti Kontserdi aastalõpugalal Kullaproov /585/ kõlavad legendaarsed laulud, mida pole lavadel esitatud oma paarkümmend aastat.

 

Ivo, Sinu ja Maarja lauldud Kaelakee hääl oli vägev, kas Laula mu laulu helisev hääl saab olema võimsam?

«Ma olen veendumusel, et Kaelakee hääl on olnud Eesti kõigi aegade parim eurolugu ja Maarjal on selles olnud vaieldamatult määrav roll. Olgu meenutuseks öeldud, et selle Eurovisiooni-etteaste ajal oli ta kohe-kohe 16 saamas.»

«Laula mu laulu helisev hääl teksti on kirjutanud Leelo Tungal ja see on üldse parim laulutekst, mida olen laulnud. Leian, et just praegu on väga õige hetk selle esitamiseks koos Maarjaga. On ju Maarjast saanud noor ja kaunis daam, kellel endalgi juba veidi elukogemust. Selle laulu esitamine eeldabki mõningast elukogemust, et laulu mõte kohale jõuaks. Olen seda ise ligi 30 aastat laulnud ning võin öelda, et selle laulu mõttesügavus ja lõpuni mõistmine aastatega üksnes süveneb. Maarjaga koos esitamine lisab oma finessi ning muudab selle kauni laulu tänu Maarja kaunile häälele veelgi nüansirikkamaks. Kindlasti pakub omaette naudingut esinemine koos suure ja tasemel orkestriga (mis kahjuks ei ole viimasel ajal kuigi igapäevane).»

Maarja: «Ivoga on rõõm laval koos laulda. Siiani oleme põhiliselt ikka Kaelakee häält laulnud, sel korral on uus lugu väljakutse. Liialt ma ei pabista, sest Ifist saan alati tuge.»

 

Eesti Kontserdi aastalõpugala Kullaoroov /585/ toimub Nokia Kontserdimajas neljapäeval, 30. detsembril algusega kell 19. Meie heliseva kullafondi uksi paotavad ligi 40 Eesti tipp-muusikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles