Treiler: staarnäitleja James Franco muudab uues põnevusseriaalis ajalugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lühiseriaal „11.22.63“, peasoas James Franco
Lühiseriaal „11.22.63“, peasoas James Franco Foto: FOX

Esmaspäeval, 11. aprillil esilinastub FOX kanalil lühiseriaal „11.22.63“, mille tegijateks on maailma tippnimed – seriaal põhineb Stephen Kingi raamatul, sarja tegevprodutsent on J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) ning peaosas James Franco.

Sarja peategelane on keskkooliõpetaja Jake Epping, keda kehastab filmidest „127“, „The Interview“ ja „Spiderman“ tuntud näitleja James Franco. Jake tunneb, et on elanud mõttetut elu ja soovib teha midagi, millel oleks suurem tähendus. Tema sõber Al on suremas vähki ja kuuldes Jake’i siseheitlustest, avaldab talle saladuse, et tema kapis asub ajamasin.

Foto: FOX

Ali soovil sõidab Jake ajas tagasi kavatsusega hoida ära 1963. aastal toimunud USA presidendi John F. Kennedy atentaat. Tema õilsaid plaane ohustavad aga Lee Harvey Oswald, ootamatu armumine kaunisse raamatukoguhoidjasse Sadie’sse ning ajaloo vastumeelsus saada ümberkirjutatud. 

Foto: FOX

Lisaks Francole mängivad sarjas mitmed teisedki tuntud näitlejad: Oscari võitja Chris Cooper („Kuidas kirjutada kassahitti“), põnevusseriaalist „24“ tuntud Cherry Jones, Lucy Fry(„Vampiiride akadeemia“), George MacKay („Vastuhakk“), Kevin J. O’Connor („Muumia tagasitulek“), T.R. Knight („Grey anatoomia“) jt.

Sari esilinastus USAs veebruaris ning on praeguseks võitnud paljude televaatajate südamed ning saanud mitmeid kiitvaid arvustusi kriitikutelt.

Sari on eetris alates 11. aprillist esmaspäeviti kell 21.00 FOX kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles