Väike-Maarja liuväli on uisutajatele avatud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisud.
Uisud. Foto: Andres Teiss/Postimees

Alates 30. detsembrist on Väike-Maarja õppekeskuse viilhallis asuv liuväli uisutajatele avatud tööpäeviti kell 15-19 ning pärast seda kuni kella 21-ni jäähokimängijatele.


Laupäeviti ja pühapäeviti on liuväli uisutajatele avatud kell 12-18, reedel, 31. detsembril on liuväli samuti avatud kell 12-18.

Liuväljal on võimalik laenutada uiske: 10 krooni (0.64 eurot) õpilastele ja 20 krooni (1.28 eurot) täiskasvanutele, samuti mängib muusika.

Aasta-aastalt on liuvälja edasi arendatud ja varustust juurde soetatud. Kui möödunud aastal sai vald Soome sõprusvaldadelt üle saja paari uiske, siis hiljaaegu sai liuväli projektitoel uue uisuterituspingi. Selle kasutamiseks on vajalik eelnev kokkulepe Aimar Türbsaliga (tel 515 3621). Üks kasutuskord maksab 50 krooni (3 eurot).

Teine tänavune uuendus on seotud jäätegemisega. Koos Väike-Maarja veemajandusprojektis veetrasside rekonstrueerimise ja ehitamisega valmis eraldi veevõtukoht ka liuvälja tarbeks, mis lihtsustab jääkasvatamist. Varem kasutati jäävalmistamiseks päästekooli abi.

Väike-Maarja valla rahvaspordiklubi juhatuse esimehe Ants Rikbergi sõnul oli möödunud talvel liuväli aktiivses kasutuses, iga päev käis uisutamas 15-20 inimest, mehed said kokku ka oma jäähokimeeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles