Briti väljaanne Metro kiidab Eesti eurolugu: loodame, et see suudab poplaulude seast välja palista!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016. Jüri Pootsmann
Eesti Laul 2016. Jüri Pootsmann Foto: Erlend Štaub

Briti populaarne väljaanne Metro kirjutab, et Eesti eurolaulik Jüri Pootsmann võib vabalt Eurovisiooni finaali pääseda.

Väljaanne kuulas ära kõik tänavused eurolood ja avaldas arvamust, et «Play» võib Stockholmis hea koha saavutada.

«Tegemist on väljendusrikka, 80ndate stiilis soulinumbriga, mis võiks vabalt kulgeda tähelepandamatus tempos, kui selles poleks Jüri tõeliselt erilist bassihäält. See teeb sellest stiilse ja omapärase laulu. Kuid me ei ootakski eestlastelt vähemat, arvestades nende ajalugu omapäraste lauludega, mille seas on 2010. aasta Malcolm Lincoln, Ott Leplandi õrn 2012. aasta ballaad «Kuula» ja mullune «Goodbye To Yesterday»,» kirjutab veebisait.

«Millised on nende võimalused tänavu? Me võime ju seda laulu kõrgelt hinnata, kuid tänavu domineerivad Eurovisioonil modernsed meinstriim-poplaulud, mistõttu on raske ennustada, kuidas sellel minna võiks. Samas võib just kasuks tulla, et tegemist on teistmoodi lauluga ning see võib finaali hiilida, kuid teisest küljest võib see uppuda tuulemasinate ja lustakate viisijuppide merre. Me loodame väga, et seda ei juhtu.»

Metro on palunud lugejatel hääletada, kas «Play» jõuab finaali, ning 73 protsenti arvab, et jõuab küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles