Jake Gyllenhaal: Heath Ledgeri surm muutis mu ellusuhtumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader esimeset gay western`ist «Brokeback Mountain», kus peaosalisi kehastavad Heath Ledger (vasakul) ja Jake Gyllenhaal (paremal).
Kaader esimeset gay western`ist «Brokeback Mountain», kus peaosalisi kehastavad Heath Ledger (vasakul) ja Jake Gyllenhaal (paremal). Foto: EPA

Näitleja Jake Gyllenhaal tunnistas, et Heath Ledgeri enneaegne surm muutis tema elu.

Näitlejad said headeks sõpradeks 2005. aasta filmi «Brokeback Mountain» võtetel ning Jake'il on siiani raske avalikult rääkida Heathi surmast 2008. aastal, vahendab Entertainment Weekly. 

«Isiklikus plaanis mõjutas mind sellisel kujul, mida ma ei suuda sõnadesse panna ja millest ma ei tahakski avalikult rääkida,» ütles 35-aastane Gyllenhaal. «Professionaalselt olin eas, kui ma veel täielikult ei mõistnud surelikkust.»

Jake sai pärast Ledgeri surma aru, et filmide tegemise juures pole kõige tähtsam kassaedu, vaid võttepaigal tekkinud sõprussuhted.

«Filmide tegemisel tekivad tõelised sõbrad ja tõeline kogukond. Siis kogesin, kui kaduv see olla võib. Filmi edu polegi lõpuks tähtis, vaid suhted, mis seal tekivad ja need inimesed, kes sind filmiks valmistumise ajal õpetavad. See muutis minu jaoks palju,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles