Firmajuht kasutas külma peletamiseks hüpnotiseerija abi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firmajuht kasutas külma peletamiseks hüpnotisööri abi
Firmajuht kasutas külma peletamiseks hüpnotisööri abi Foto: SCANPIX

Briti saartel on alates detsembri algusest ebatavaliselt külm ilm olnud.

Worcsesteris Bromsgrove`is asuva puutööfirma juht aga ei raatsinud hoonesse lisaradiaatoreid osta, vaid kutsus külmetavatele töötajatele hüpnotiseerija, kirjutab metro.co.uk.

Kuid Martin Connelan siiski ostis töötajatele talvejoped kui temperatuur langes 13 külmakraadini.

Kuna töö ajal tuli erinevate ainete kasutamise tõttu tihti aknaid ja uksi lahti hoida, siis ei saanud seal soojast juttugi olla.

Connelan otsustas siis hüpnotiseerija appi kutsuda.

Pärast hüpnotisöör James Kerwini seanssi olevat töötajad end kohe T-särkide ja šortside peale koorinud.

«Pärast seanssi hakkas lausa palav. Kogu mu senise elu on käed pidevalt külmetanud ja isegi see kadus. Tegelikult on see natuke ebameeldiv kui jäine külmus palavusega asendub,» nentis 27-aastane tööline Adam Hood.

«Töötajad pahandasid, et neil on külm. Ostsin neile paksud talvejoped, kuid ka see ei aidanud. Kuid pärast seanssi hakkasid nad kurtma palavuse üle,» lausus firmajuht.

Hüpnotisööri sõnul on kõik tegelikult mõtlemises kinni.

«Hüpnotisöörina ma lihtsalt programmeerin inimesed ümber nagu arvutid ehk muudan nende alateadvust ja selle läbi ka teadvust, mõtlemist ja tundmist,» selgitas Kerwin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles