Piletimäng: alusta aastat hoogsalt sadamakõrtsis!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kuursaali aasta algab pulli ja naljapeoga "Sadamakõrts".
Pärnu kuursaali aasta algab pulli ja naljapeoga "Sadamakõrts". Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid ja nänni.

Järgmisel laupäeval, 8. jaanuaril ootab Pärnu kuursaal taas elumerelainetele loksuma kõiki meremehi ja merenaisi, kui kohal on populaarne sariüritus “Sadamakõrts”. Muusikat teeb üritusel ansambel Parvepoisid.

Loosime kuursaali “Sadamakõrtsi” välja 3x2 pääset. TV3 on pannud võitjatele välja tele-show’ “Eesti talent” T-särke ja kruuse!

Võitmiseks vastake küsimusele: “Kas ansambel Parvepoisid avaldas hiljuti jõululauludega raamatu või plaadi?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 5. jaanuariks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Kõigi võitjatega võtame ühendust. Samuti teavitame võitjatest portaalis 24tundi.ee ja ajalehes Pärnu Postimees.

Eelmise mängu küsimuse “Millises maailma suurlinnas asus klubi Studio 54? Kas Londonis või New Yorgis?” õige vastus on New York.

Aastavahetusel lähevad Pärnu magusaimasse klubisse Sugar koos kaaslasega pidutsema Eliise Vilepill, Janar Aia ja Elis Tamme.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles