Viljandi räpparid üllitasid plaadi

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ofi ja Dem
Ofi ja Dem Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi noortelt räpparitelt Ofilt ja Demilt ilmus eelmisel nädalal koostöös produktsioonifirmaga B2H debüütplaat «Printsid sinu tantsuplatsil».

Ofi sõnul kulus plaadi valmistamiseks ligi pool aastat ning selle aja jooksul nad ei esinenud. «Nüüd plaanime rohkem kontserte teha, et rahvas meid päris ära ei unustaks,» rääkis Ofi.

Plaadiesitluskontsert on räppari sõnul 7. jaanuaril Viljandi noortekeskuses. Jaanuari algusesse on plaanitud ka järjekordse muusikavideo salvestamine, mis noormeeste sõnul võiks aset leida mõnes klubis.

Värskel muusikakogumikul on kaheksa lugu. Tuntumatest artistidest on Ofi ja Demiga koostööd teinud Mikk Saar, kes osales pala «Tubli Eesti mees» tegemises. Veel teevad kaasa Marilyn, Mari Holm, räppar A ja Fredirei.

Plaati saab osta Mulgi Marketi plaadipoest või siis noormeeste endi käest. Ofi ja Demi tegemistel on võimalik silma peal hoida Facebooki kaudu, kus neil on oma lehekülg.

Ofi alias Ove Tuvike tegi räppmuusikaga algust 2008. aastal koosseisus 93, mille nimi on tuletatud tema sünniaastast. Tuntust on Ofi kogunud lauluga «Pohhui», milles tegi kaasa Dem ehk Demo Lees. Loole valmistati amatöörvideo.

Kui varem valmisid salvestised koduseinte vahel, siis tänavu kevadel sidus Ofi end B2H Recordsiga ning valmisid selle firma produtseeritud laul ja video «Mäng ja kirg», milles teeb kaasa Darja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles