Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Perekond Miklas seljatas «Reporteri» tiimi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Kristjan Jõekalda saates «Rooside sõda»
Kristjan Jõekalda saates «Rooside sõda» Foto: Kanal 2

Reedeõhtuses Kanal 2 peremängus «Rooside sõda» pidasid duelli perekonnad Miklas ja Liiv ning hiljem ühines mänguga perekond Reporter.

Miklaste hulka kuulusid Gennadi, Leidi, Eleri ja Egert ning Liivide eest võistlesid Heiko, Siret, Argo ja Marianne.

Esimesena paluti nimetada halb harjumus. Gennadi oli vastasest kiirem ja pakkus ka kõige populaarsema vastuse, suitsetamise. Miklased arvasid ära kolm vastust ning siis läks järg konkurentidele. Liividelt õiget vastust ei tulnud ning esimesed 60 punkti said Miklased.

Teiseks küsiti, kelleks tahavad lapsed suureks kasvades saada. Liivid said sellest voorust 65 punkti, kusjuures populaarseim vastus oli politseinik.

Kolmandaks paluti nimetada riietusese, mis on kerge ära kaduma. Populaarseim vastus oli kindad ning sellest voorust korjas kõik punktid perekond Miklas. Mänguseis oli nüüd nende kasuks 222:65.

Neljandas voorus pidid võistlejad nimetama koha, kuhu minnes sealt kohe jälle välja pääseda tahetakse. Popimaks vastuseks oli vangla ning selleski voorus olid edukad Miklased. Nad võitsid mängu 414 punktiga.

Lõpumängus panid end proovile Eleri ja Gennadi, kuid nad kogusid 174 punkti 200 asemel ja 60 000-kroonine tšekk jäi neil saamata.

Saate teises pooles pistis Miklastega rinda «Reporteri» tiim kooseisus Jürgen, Elo, Imre ja Marvi.

Alustuseks paluti nimetada midagi, mis on tehtud nahast. Gennadi arvas ära populaarseima vastuse, milleks oli rahakott. Nad arvasid ära kõik vasused peale ühe ning vastasvõistkond pakkus, et järelejäänud vastus võiks olla «inimene». Paraku see nii ei olnud ning Miklased teenisid 78 punkti.

Järgmiseks sooviti teada ebameeldivat putukat ka nüüd said Reporterid endale 45 punktid.

Kolmandaks pidid võistljad nimetama koha, kuhu end peidaksid, kui su koju tungiks murdvaras. Eleri ütles, et voodi alla, mis andis enim punkte. Selle vooru järel olid Miklased ees 182 punktiga.

Viimaks sooviti teada elukutset, kus inimesed saadavad korda julgeid vägitükke. Popim vastus oli tuletõrjuja, mille arvasid ära Miklased. Neist jäi lauale üks vastus ning Reporterid pakkusid vastuseks tuukrit, mis osutus valeks. Õige oleks olnud demineerija.

Perekond Miklasel oli kokku 416 punkti ning nad saatsid lõpumängu Eleri ja Leidi. Nad teenisid 204 punkti ning auhinnaks 90 000-kroonise reisitšeki.

Märksõnad

Tagasi üles