Ansambel Bon Jovi teenis 2010. aastal enim

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bon Jovi esinemas
Bon Jovi esinemas Foto: SCANPIX

USA ansambli Bon Jovi liikmete sissetulekud olid sel aastal muusikute seas suurimad, kuna nende kontssertturnee The Circle osutus väga menukaks.

Ansambli sissetulek oli 201 miljonit dollarit, edastab väljaanne Pollstar.

See on märkimisväärne, kuna 2009. aastal välja antud uus album ei osutunud kuigi populaarseks.

Teisele kohale paigutus AC/DC ja kolmas oli Iiri nelik U2, kes teenisid vastavalt 177 miljonit dollarit ja 160,9 miljonit dollarit.

Neljas oli ebatavalise välimusega silmapaistev lauljanna Lady Gaga, kes sai 133, 6 miljonit dollarit. Lady Gaga andis kontserte rohkem kui ükski teine Pollstari esikümnes olev ansambel või laulja ehk kokku 138 kontserti.

Bon Jovi seevastu esines vaid 80 korda, AC/DC 40 korda ja U2 32 korda.

Sissetulekutelt viies oli Metallica, kes andis 60 kontserti ja sai 110,1 miljonit dollarit. Nii Metallica kui ka AC/DC andsid viimati albumi välja 2008. aastal.

Järgnesid Kanada laulja Michael Buble (kuues koht ja 104,2 miljonit dollarit), pere-show « Walking with Dinosaurs» (Jalutuskäik dinosaurustega) (seitsmes ja 104,1 miljonit dollarit), Paul McCartney (kaheksas ja 93 miljonit dollarit), ansambel Eagles (üheksas ja 92,3 miljonit dollarit) ning endine Pink Floydi juht Roger Waters (kümnes ja 89,5 miljonit dollarit).

Bon Jovi tegutseb alates 1983. aastast.  Bändiliikmed on Jon Bon Jovi ja Richie Sambora ning lisaks neile kuuluvad praegusesse koosseisu veel klahvpillide mängija David Bryan ning trummimees Tico Torres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles