Müüd korterit? Raadiohääl Maris Kõrvits soovib osta kolme magamistoaga elamispinda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Kõrvits abikaasa Henry kaisus kavandas oma kleidi ise. «Aga ma kindlasti ei teeks kleiti üksnes vastuvõtu pärast, see on valminud juba varem ja täpselt minu karakteriga.»
Maris Kõrvits abikaasa Henry kaisus kavandas oma kleidi ise. «Aga ma kindlasti ei teeks kleiti üksnes vastuvõtu pärast, see on valminud juba varem ja täpselt minu karakteriga.» Foto: Erlend Štaub

Räppar Genka kaasa, tuntud raadiohääl Maris Kõrvits, teatas Facebookis, et kuna tema majaostuplaanid läksid luhta, siis otsib ta neljatoalist korterit.

«Kuna mu majaotsingud läksid luhta, siis kursimuutus. Soovin osta kolme magamistoaga korterit Tallinnas, ehk siis tavakeeles 4-toalist. Äkki keegi planeerib just müüma hakata, kuid pole selle kuulutust veel kuskile üles riputanud,» teatas Maris Kõvits sotsiaalmeedias.

«Kõik portaalid on läbi kammitud, juba müügis olevaid pole mõtet pakkuda. Ideaalne oleks, kui sellel korteril oleks rõdu. Piirkonda alustuseks ette ei sätiks. Hind kuni 140.000,» lisas staar.

Kelle, Facebookis kontot pole, võib pakkumise panna teele emailile maris.korvits@gmail.com.

Endiselt võib jagada. Aitäh.Soovin osta

Posted by Maris Kõrvits on Tuesday, 5 April 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles