Muhe video! Läti menubänd Carnival Youth naudib Eesti päikest ja tervitab fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta alguses Euroopa olulisimal uue muusika festivalil Eurosonic Noorderslag European Border Breakers auhinna võitnud Läti indie-rock bänd Carnival Youth esineb 4.juunil Eestis Kaparockil. Sel puhul saatis Eesti päikest nautinud bänd meie fännidele ka vahva videotervituse!

2012. aastal loodud bändi muusika on kõlanud paljude riikide raadiojaamades. Nende esimeselt stuudioalbumilt sai Eestimaal enimtuntuks lugu Never Have Enough, mida mängisid ka Briti raadiojaamad XFM ja BBC 6 Music. Bänd on tuuritanud lisaks Baltimaadele ka Saksamaal, Hollandis, Inglismaal, Šveitsis, Ungaris ja Poolas, esinedes muuhulgas festivalidel Positivus, Sziget, The Great Escape ja Reeperbahn ning legendaarses Londoni kontsertpaigas KOKO.

Foto: Erakogu

Ka bändi teist albumit saadab võimas promotuur mööda Euroopat, mille hulka mahub ka esinemine selle suve esimesel rock-festivalil Kaparock. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles