Video: Donald Trump hakkas ähvarduste tõttu kandma kuulivesti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump hakkas kandma kuulivesti pärast seda, kui sai rea tapmisähvardusi ja valimiskampaaniatel toimus tema vastu suunatud rünnakuid.

Väljaande New York Magazine andmetel on Trump ähvardustest tüdinenud, kuid samas võtab ähvardusi tõsiselt, sest «issanda loomaaed on kirju».

«Trumpi kampaania heaks töötavate isikute teatel tõmbas kandidaat kuulivesti selga juba selle aasta alguses. Kuna kuulivest on võrdlemisi raske, siis see kurnab teda ja pärast esinemisi on ta väsinud,» teatas reporter Gabriel Sherman.

Möödunud kuul pidi Trump Illinoisis Chicagos kampaaniasündmuse ära jätma, kuna tekkis kokkupõrge ta toetajate ja vastaste vahel. Trump vajas oma ihukaitsjate abi ka Ohios Daytonis toimunud sündmusel, kui üks hullunud isik tahtis teda rünnata.

Trump on vabariiklastest kandidaatide seas kõige populaarsem. Vabariiklaste suursümpoosion, millel valitakse lõplik kandidaat, toimub juunis Clevelandis.

 Möödunud aastal levis USA meedias uudis, et Mehhiko kuulus narkoparun El Chapo on Trumpi pea eest välja pannud 100 miljonit dollarit.

USAs toimuvad presidendivalimiste eelvalimised aset 1. veebruarist kuni 14. juunini 2016. Need leiavad aset 50 osariigis, Columbia ringkonnas ja USA ülemere territooriumitel. Valimispäev on 8. november 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles