Tõotab raju pidu! Congo Natty ja Iron Dread esmakordselt Eestis

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Congo Natty
Congo Natty Foto: promo

Tuborg Music ja Bashment FM toovad 15.aprillil Eestisse esmakordselt bassimuusika legendi, räppari ja produtsendi Congo Natty ning imeilusa häälega naisräppari Iron Dread-i Inglismaalt.

Rebel MC ehk Congo Natty ja Phoebe ehk Iron Dread annavad Tallinna Kultuurikatlas ühe vägeva kontserdi 15. aprilli reggae reede Bashmentil, kus koos kaugelt külalistega esineb kahel laval üle 20 rahvusvahelise artisti.

Vaata lähemalt Facebookist.

Congo Natty: Mõned inimesed teevad muusikat, et ära elada, aga Rebel MC jaoks on tema kunst elu. Londonis resideeruv Rebel MC sai tuntuks 80ndatel hiphopi ja tantsumuusika koosseisuga Double Trouble, kus lõid kaasa ka tema semud Karl «Tuff Enuff» Brown, Leigh Guest ja Michael Menson. Pärast Double Trouble’it saatis Rebel MC tegemisi suur edu ja nende 1989. aastal ilmunud singel «Just Keep Rockin» jõudis Ühendkuningriikide edetabelites esikahekümne hulka. Eriti suureks hitiks kujunes aga «Street Tuff», mis maandus lausa kolmandal kohal.

Kiirele edule järgnesid etteasted riigitelevisioonis ja 1990. aastal MC Rebeli esimene album «Rebel Music». Rebeli esimest tulekut iseloomustas poppräpi stiil.

Piletid saadaval siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles