Treiler: täna linastuv «Elavad surnud» lõpuosa on erandkorras 90 minutit pikk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaal «Elavad surnud» (The Walking Dead)
Seriaal «Elavad surnud» (The Walking Dead) Foto: FOX

Täna kell 22.00 linastub FOX kanalil menusarja «Elavad surnud» kuuenda hooaja lõpuosa, mis on tervelt 90 minutit pikk. Sarja tegijate sõnul on episood murrangulise tähtsusega, sest tegevustikku lisandub kurikael Negan, mille tagajärjel ei jää kõik sarja peategelastest ellu.

Robert Kirkmani koomiks, millel antud sari põhineb, tähistas Negani ilmumisega koomiksi 100. numbri ilmumist, muutes sellega ka kesksete tegelaste edasist käekäiku. Seetõttu ei oska vaatajad oodata, kes jääb viimases episoodis ellu ja kes sureb. Juba on kinnitatud ka sarja seitsmes hooaeg, mis esilinastub oktoobris. 

Foto: FOX

«Elavad surnud» on mitmete Emmydega pärjatud USA põnevusdraama, mis põhineb Robert Kirkmani koomiksil. Seriaal räägib inimestegrupist, kes peab ellu jäämise nimel võitlema zombie’dest laastatud maailmas. Sarjas mängivad näitlejad Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus jpt. Sarja pea- ja tegevprodutsent ning autor on Scott M. Gimple.  

Sarja «Elavad surnud» kuuenda hooaja viimane ülipikk osa jõuab FOX kanalil eetrisse täna, 4. aprillil kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles