Deep house'i boss Detroit Swindle astub laupäeval ekstrapika setiga üles Von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deep house'i tegija Detroit Swindle
Deep house'i tegija Detroit Swindle Foto: No Candy/ Chicago Social Club

Laupäeval, 9.aprillil astuvad Von Krahlis üles deep house'i bossid Detroit Swindle'ist, kes mängivad Eestis lausa ekstrapika seti.

Detroit Swindle'i tekkelugu on omaette mõnus seik - nimelt Lars, kes oli 2011. aastal programmijuht paaris Amsterdami ööklubis, oli sunnitud vallandama Maarteni nimelise kohaliku DJ, sest viimane mängis mussi, mis oli antud asutuse jaoks "liiga underground". Peale vilgast sõnavahetust selgus, et kuttidele on meelepärane väga sarnane muusikaline ampluaa a la Motown, hip-hop ja varajane house, seega tehti veidi biiti ja näed nüüd, mis sest kõigest välja tuli.

Maarten ja Lars ehk Detroit Swindle, kes väljastanud oma teekonnal nn hea muusika hall-of-fame'i rütme nii enda paljukiidetud plaadifirma Heist'i kui mitmete teiste tuntud leibelite nagu Freerange, Future Classics, Dirt Crew (poiste debüütalbumi ‘Boxed Out’ väljus just siit), Tsuba, Classic Music Company, Kaoz Theory jpt alt, on osutunud menukaks projektiks ehk just sel põhjusel, et neil õnnestub nii oma settides kui loomingus sulatada üheks terviklikuks helisfääriks viit aastakümnendit ja sama palju kontinente hõlmav muusikavalik, mis omakorda loob igas väisatavas ööklubis selle kardetud "ma-ei-saa-käimlasse-ega-joogijärtsi-minna-sest-ma-tahan-teada-mis-järgmine-lugu-on"-efekti. 

Foto: Facebook

Rohkem pole sõnu ehk vajagi, aga teadaolevalt meeldis DS-i kuttidele siin eelmine kord nii väga, et kavatsevad seetõttu ekstrapika seti mängida. Kodustest artistidest kütab AUX’i õhtu üles end kenasti kehtestanud pumbajaam ehk Firejosé ja DJ Stuka.

Laupäev 9.aprillil kell 23:00. Üritus Facebookis.

Pilet: 8 eurot eelmüügist / 10 eurot enne 01:00 / 12 eurot pärast 01:00

Eelmüügi pilet siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles