Vaata, millised maailmakuulsad poptähted esinevad Pühajärve Jaanitule suurejoonelisel juubelisünnipäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Popstaar INNA
Popstaar INNA Foto: promo

Tänavu jaanipühadel tähistab juba legendaarseks saanud Pühajärve Jaanituli suurejooneliselt kümnendat sünnipäeva ja toob lisaks Eesti popmuusika paremikule lavale Itaalia DJ ja artisti Gigi D’Agostino, Hispaania DJ Sak Noeli ja Euroopa ühe hinnatuima naisartisti INNA.

Pühajärve jaanituli 2016 pakub jaanipühadel meelelahutusprogrammi Pühajärve pargis, rannas ja lauluväljakul. Eesti artistide nimistu on juba kümnendat aastat toimuvale vabariigi suurimale jaanitulele omane: 2 Quick Start, Tanel Padar & The Sun, Smilers, Terminaator, Koit Toome, Karl-Erik Taukar, Jüri Pootsmann, Ott Lepland, Shanon, Põhja-Tallinn ja Suur Papa.

Foto: Erlend Štaub

Pühajärve jaanitule erikülalisena esineb esmakordselt Eestis hittidega “L'Amour Tojours”, “The Riddle” ja “La Passion” Itaalia tantsumuusika absoluutne superstaar Gigi D'agostino. Suure lennuhirmu tõttu pole artist mitte kunagi varem pikki vahemaid ette võtnud, kuid erikokkuleppe tulemusena kõlabki just tänavustel jaanipühadel esmakordselt Eestis emotsionaalne ja efektne “L'Amour Tojours”.

Foto: promo

Lõunamaised temperatuurid ja tantsumuusika tophitid toob endaga INNA. Albumiga “Hot” Ameerikas, Prantsusmaal, Belgias, Hispaanias, Norras ja Itaalias tippu jõudnud artist on end kirjutanud popmuusika ajalikku. Teda jälgib Facebookis üle 12 miljoni fänni, neist väga suur hulk just Eestist ja baltikumist.

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele on Pühajärvel võimalik end proovile panna traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada Pühajärve kohal benjihüppeid ning lõbutseda mitmetel atraktsioonidel. Avatud on maalilise vaatega telklaager otse Pühajärve kaldal.

Piletid Pühajärve jaanitule suurele juubelile tulevad müügile 7. aprillil eelregistreerimisega siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles