Julia Volkova t.A.T.u.-st esineb Tanzevalnaja Volnal Tallinna Lauluväljakul 1. juulil

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Volkova t.A.T.u.-st esineb Tanzevalnaja Volnal Tallinna Lauluväljakul 1. juulil
Julia Volkova t.A.T.u.-st esineb Tanzevalnaja Volnal Tallinna Lauluväljakul 1. juulil Foto: Promopilt

Popduos t.A.T.u. kuulsaks saanud Julia Volkova vahetab vene tantsumuusika festivalil Tanzevalnaja Volna välja varem välja kuulutatud DJ Valeria Lukyanova. Venemaa kuulus «inim-barbie» ja DJ Lukyanova ei saa Tallinnas esineda perekondlikel põhjustel.

Valeria Lukyanova management teatas kahetsusega, et seoses laulja perekondlike probleemidega ei saa laulja tulla Eestisse esinema.

Skandaalse t.A.T.u. liikmena laialdast kuulsust kogunud Julia Volkova nõustus väga hea meelega esinema selle suve suurimal vene muusika vabaõhufestivalil Eestis.

Tanzevalnaja Volna toimub 1. juulil Tallinna Lauluväljakul ning lisaks Julia Volkovale esinevad seal Venemaa kuulsaim räppar Timati, tuntuim tüdrukutebänd Serebro ning R'n'B staar Dominic Jocker.

Foto: SCANPIX

Julia Volkova (paremal) alustas 2011. aastal peale t.A.T.u. laialiminekut edukat soolokarjääri nii Venemaal kui väljaspool.

Mäletatavasti sai t.A.T.u kuulsaks rõhutatud omasoo seksuaalsuse propageerimisega hittlaulu "All the Things She Said" videos. t.A.T.u. keeras oma imagole veel vinti peale 2003. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Riias, kus jäi lauluga «Ne ver, ne boisja» napilt teiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles