Komöödiaseriaal «Doktor Silva» purustas küll vaatajarekordi, kuid Järva-Jaani elanikud on pahased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue sarja "Doktor Silva" esitlus 01.03.2016
Uue sarja "Doktor Silva" esitlus 01.03.2016 Foto: Viktor Burkivski

Komöödiaseriaal «Doktor Silva», mis kajastab Järva-Jaani perearstikeskuse ning Järva-Jaani alevi rõõme ja muresid, on saanud esimeste nädalatega korraliku publikunumbri osaliseks ning keskmine vaatajate hulk on üle 100 000 silmapaari ühe osa kohta.

Esimesed neli osa on toonud ka hulga tagasisidet ja seda eelkõige Järva-Jaani kohalike elanike poolt. Kardetakse, et liigne tuntus võib tuua siia liiga palju inimesi uudistama nagu seda on teinud «Naabriplika» sari Esna külaga ning selle rahvamassiga ei osata siin midagi peale hakata, sest puudub piisav infrastruktuur nende teenindamiseks.

Naabriplika Hostel ja Söögituba töötavad täisvõimsusel ning kiiret laienemist ei ole võimalik teha. Seda arvesse võttes ning konsulteerides ka mitmete ekspertidega otsustati seriaalis enam mitte Järva-Jaani nime kasutada, vaid kasutusele võetakse palju anonüümsem, kuid inimestele meelde jääv koha nimi «Kaera-Jaani».

Foto: TV3

Sellega tagatakse Järva-Jaani identiteet ning vaikelu. «Doktor Silva» meeskond loodab, et uus nimi võetakse soojalt vastu ning Järva-Jaani vajub peagi unustuste hõlma.

Kohtumiseni Kaera-Jaanis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles