Tüli majas? Harry Kõrvits: ka mul on aeg «Naabriplikast lahkuda» (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias.
Parim teleseriaali näitleja Harry Kõrvits (Naabriplika)
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias. Parim teleseriaali näitleja Harry Kõrvits (Naabriplika) Foto: Viktor Burkivski

Alles see oli kui näitlejanna Loore Martma roll kirjutati populaarsest seriaalist «Naabriplika» julmalt välja. Nüüd on tülli pööranud ka seriaali staarnäitleja Harry Kõrvits ja režissöör.

Internetti on lekkinud video, kus vallavanema osatäitja Harry Kõrvits ja seriaali režissöör pööravad tülli. Asi läheb nii käest, et appi võetaks ka rusikad. Kas asi sai sõbraliku lahenduse või jääb tänavune hooaeg seriaali viimaseks?

Harry Kõrvitsat tunnustati möödunud aastal Meediaauhindade gaalal kui parim seriaali meesosatäitja. Kas mehele on kuulsus pähe hakanud ning staarnäitleja on ülbeks läinud?

Elu24 palus Harry Kõrvitsalt juhtunu kohta ka kommentaari ja sai lühikese  vastuse: «Ilmselt on ka mul aeg «Naabriplikast» lahkuda.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles