Vägev tripp! Pärnu surfiklubi Aloha avab suvekuudel kiirliini Kihnu

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisiparvlaev Kihnu Virve tegi eile oma esimese liinisõidu Munalaiu sadamast Kihnu saarele ja tagasi.
Reisiparvlaev Kihnu Virve tegi eile oma esimese liinisõidu Munalaiu sadamast Kihnu saarele ja tagasi. Foto: Urmas Luik

AlohaLine avab 1. juunist 31. augustini igapäevase kiirliini Kihnu. AlohaLine on mõeldud neile, kes peavad lugu Kihnu omanäolisest kultuurist ning oskavad saare loodusest lugu pidada ka Kurase baari külastamata.

Kõigest tunniga Pärnu ja Kihnu vahet liikuv KiteBoat mahutab korraga kolm inimest. Katamaraani miniversiooni meenutava vesisõiduki liikuma panevaks mootoriks on tuulelohe, mida suunatakse rooli abil.

Merereis on jõukohane kõikidele autojuhilube omavatele inimestele, kes ei ole suhkrust ning kes lainepritsmete tõttu ära ei sula. 

“Alati võib teha pause, kui ühest tunnist Pärnu lahel väheks jääb. Soovi korral saab lisatasu eest kaasa tellida Aloha instruktori, kes on koolitatud nii karastavaid jooke valama kui tasuta wifi-signaali püüdma,” kirjeldab Aloha surfiklubi eestvedaja Toomas Jürjo. 

200 eurot maksva meeleoluka KiteBoati sõidu jäädvustamiseks on kõigest 500 eurose lisatasu eest võimalik merereisi jäädvustama tellida ärimoogul Sõnajalgade helikopterit, millelt on hea filmida KiteBoati roolijate kimamist.

Piletid on saadaval Piletilevis ja Tervise Paradiisi retseptsioonis.

Vaata videot KiteBoati sõidust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles