Fotod ja video! «Minu imeline muutumine»: Reeda muutumine on saate ajaloo üks kaunimaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi staaride noorenduslõikus, mis muudab hetkega kakskümmend aastat nooremaks? Just niisuguse uskumatu kingituse sai perekonnalt oma 70-ks sünnipäevaks Reet!

Oma elu loojangul kahetsevad inimesed kõige rohkem seda, et nad pole osanud elada iseenda jaoks ega pole julgenud väljendada oma tundeid nendele, keda nad armastavad. Reet ei soovinud, et tema elu kahetsedes lõppeks. Ta ei tahtnud hääbuda ja elust kõrvale jääda nagu tuhanded meie vanainimesed.

Foto: TV3

Perekonna soovitusel saates osalemine ei andnud Reedale mitte üksnes nooremat välimust, vaid pani teda mõtlema inimese ajatu sisemise nooruse peale. Vinge proua viskas koos kortsudega kõrvale ka kurbuse ja leina ning on valmis uueks armumiseks ja elukevadeks.

Foto: TV3

Reet sai endale saatest järgmise muutumise:

Reeda muutumine koosnes järgmistest operatsioonidest ja protseduuridest:

Reeda katkised hambad parandati ja ta sai uued hambakroonid

Reet sai puuduvate hammaste asemele proteesid

Reedale tehti ülalaugude plastika ning kogu näo ja kaela korrigeerimine operatsiooni teel

Reeda nägu ja kaela pinguldati silhouette lift tuginiitidega

Reeda näole ja kaelale tehti sügavniisutust süstidega,

Ta sai noorendavad botuliintoksiini süstid näopiirkonda

Talle tehti kogu näo piirkonnas kortsude täitesüste, näo ja kaelapiirkonnas lümfimassaaži

Reeda nina ja lõuga modelleeriti süstidega ja tema huulejoont noorendati

Saates osalemine ei andnud Reedale mitte üksnes nooremat välimust, vaid pani teda oma 70. sünnipäeva eel uskuma, et oma sisemuses võib noor olla igavesti.

Foto: TV3

Saatesarja «Minu imeline muutumine» erisaade on aga eetris nädala pärast kolmapäeval. Pärast seda, kui Heike oli kolme arsti käest kuulnud, et ta on terve, selgus see, mida ta juba ammu sisemuses salaja kartis - kolmanda staadiumi rinnavähk. Isegi paljunäinud arstid olid imestunud, kui vapralt noor naine suutis selle karmi diagnoosiga toime tulla.

Vaata saadet järgi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles