«Minu imeline muutumine»: Saada kahe kuuga kakskümmend aastat nooremaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imeline muutumine», Reet enne ja pärast
«Minu imeline muutumine», Reet enne ja pärast Foto: TV3

Tänane muutumissaade tõestab, et vanus on vaid number! Reet, kes tähistab sel aastal oma 70-ndat sünnipäeva, otsustab, et tema saab hoopis viiskümmend! 

Kas tõesti saab niisama lihtsalt paarikümne aasta jagu aega tagasi keerata? Saab ja seda kõigest paari kuu jooksul. Reeda nägu uuendatakse totaalselt ja tänu saates osalemisele hakkab Reet esmakordselt mõtlema enda kui naise väärtuse üle. Ta ei ole ju veel nii vana, et loobuda mõttest, et taas võiks olla tema kõrval keegi, kellega käest kinni jalutada. Elu on elamist väärt igas vanuses, leiab Reet, kes soovib, et meie seeniorid tahaksid ja oskaksid õnnelikumalt oma igat uut päeva tervitada

Foto: TV3

Kortsus, kurnatud ja väheste hammastega - selline oli Reet muutumissaatesse kandideerides. Reeda lapsed palusid, et ta saates osales, sest ta on juba 8 aastat tagasi abikaasa kaotanud ja närtsib lausa pere silme all. Reet tantsib üksi kodus suure mängukaruga ja meenutab minevikku. Saates osalemine ja tõepoolest radikaalsed lõikused, millega tema nägu noorendatakse ei anna talle mitte aga üksnes uut ja värsket välimust, vaid ta tunneb tõepoolest, et algamas on taas elukevad. Ta tahab jälle armuda, kena meesterahvaga jalutama minna, reisida ja järgmised paarkümmend aastat elada hoopis teistmoodi. Saate tegijate arvates on Reeda muutumise lõpptulemus üks ilusamatest läbi hooaegade.

Foto: TV3

Reeda muutumine koosneb järgmistest operatsioonidest ja protseduuridest:

Reeda katkised hambad parandatakse ja ta saab uued hambakroonid

Reet saab puuduvate hammaste asemele proteesid

Reedale tehakse ülalaugude plastika ning kogu näo ja kaela korrigeerimine operatsiooni teel

Reeda nägu ja kaela pinguldatakse silhouette lift tuginiitidega

Reeda näole ja kaelale tehakse sügavniisutust süstidega,

Ta saab noorendava efektiga botuliintoksiini süstid näopiirkonda

Kogu näo piirkonnas  tehakse Reedale kortsude täitesüste, näo ja kaelapiirkonnas lümfimassaaži.

Reeda põsesarnu, oimukohti, nina ja lõuga modelleeritakse täiteainega ja tema huulejoont noorendatakse süstimise teel

Vaata Reeda «enne» pilte ja proovi ette kujutada, missugune näeb ta välja «pärast». Kui hästi oskad ilukirurgide ja hambaarstide töö tulemust ette ennustada, saad vaadata täna õhtul kell 20.00 TV3 saatest «Minu imeline muutumine».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles