Elu24 soovitab: TMW kolmandat päeva alusta Meisterjaani seltsis ja jätka nautides tänavatoidu-gurmeed!

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meisterjaan ehk Jaan Tätte juunior esineb aprillis Viljandi ööklubides kaks korda.
Meisterjaan ehk Jaan Tätte juunior esineb aprillis Viljandi ööklubides kaks korda. Foto: Arvo Meeks

Festivali kolmandal päeval soovitab TMW kommunikatsioonijuht Ingrid Kohtla ja Elu24.ee end pühendada tänavatoidule, kinole ja linnalavale Viru Keskuses. 

Alusta oma päeva Viru Keskuses, kuhu on püsti pandud linnalava, mille suurejooneliselt avab pöörase lastekontserdiga parmupilli-maestro Meisterjaan. Pärast kontserti tee üks jalutuskäik läbi Nunne tänava Telliskivi poole ja tutvu sisearhitektuuritudengite püstitatud maamärkide ja heliinstallatsioonidega. Teel Balti jaamast Telliskivisse maitse elu parimat tänavatoidu-gurmeed. Kell 18:30 sea sammud Musta Puudlisse, kus rokenrolli väge lisab «Juttudesse» Eestis resideeruv endine Geffen Recordsi vanem-asepresident, gigastaare nagu Guns N’ Roses, Cher jpt muusikailma tippu lennutanud Peter Napoliello, keda intervjueerib Eesti edukaim muusikamänedžer Toomas Olljum.

Kell 21 mine kinosse Sõprus vaatama, kuidas sadakond Aafrika ja Euroopa muusikut Rokia Traore'st Paul McCartneyni vanaaegse rongiga mööda Inglismaad reisisid ja pargilavadel ning rongijaamades juhuslikele kohalviibijatele esinesid. 

Kolmapäev on linnafestivali selgroog ning aina huvitavamaks eelolevad päevad lähevad, vahvat avastamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles