Brüsseli enesetapupommitaja kasutas Milano Interi endise mängija ID-kaarti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ibrahim Maaroufi
Ibrahim Maaroufi Foto: Wikipedia.org

Itaalia meedia teatel kasutas Belgia pealinna Brüsseli  üks enesetapupommitajatest, Khalid  El Bakraoui jalgpalliklubi Milano Inter endise mängija ID-kaarti, et üürida korterit.

Belgia politsei andmetel reisis El Bakraoui, kes pani 22. märtsil pommi plahvatama Brüsseli Maelbeeki metroojaamas, möödunud suvel Itaaliast Kreekasse.

Ta kasutas reisimiseks ja mõlemas riigis korteri üürimiseks Milano Interi kunagise jalgpalluri, Maroko juurtega, kuid Belgias sündinud Ibrahim Maaroufi ID-kaarti.

Praegu 27-aastane Maaroufi mängis Milano Interis 2006 – 2009.

El Bakraoui lendas Itaaliast Veneetsiast Kreekasse  Ateenasse 24. juulil 2015. Prantsuse politsei andmetel reisis samal ajal Itaaliast Kreekasse ka Pariisi rünnakute kahtlusalune, märtsi alguses Brüsselis tabatud Salah Abdeslam.

Khalid El Bakraoui vend Brahim El Bakraoui pani 22. märtsil pommi plahvatama Brüsseli Zaventemi lennujaamas.

Prantsusmaa pealinna Pariisi Saint-Denis' linnaosas leidis rida terrorirünnakuid aset 13. novembril 2015, siis hukkus 130 ja sai vigastada 368 inimest.

Brüsselis pandi 22. märtsil rünnakuid toime Zaventemi lennujaamas ja Maelbeeki metroojaamas, elu kaotas 34 ja vigastada sai 370 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles