Video: USAs mõrvati lotovõitja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameeriklasest lotovõitja Craigory Burch Jr mõrvati vaid kaks kuud pärast seda, kui ta oli lotoga saanud üle 430 000 dollari.

Politsei arreteeris Georgia osariigis juhtumiga seoses seitse kahtlusalust, edastab cnn.com.

Autojuhina töötanud mees sai lotovõidu 2015. aasta novembris ning 20. jaanuaril 2016 tungisid ta koju kolm maskides ja relvastatud meest, kes ähvardasid ta maha lasta.

Burch pakkus sissetungijatele pangakaarti, kuid ta ei leidnud seda kohe üles. Kurjategijad lasid ta külmavereliselt maha.

Eile arreteeris Georgia politsei mitu kahtlusalust, kellest noorim on 17-aastane.

Kahtlusalused on: 28-aastane Nathaniel Baker, 27-aastane Earnest Holocomb, 24-aastane Keyona Dyous, 22-aastane Rosalyn Swain, 21-aastane Anjavell, 19-aastane Dabrentis Overstreen Johnson ja 17-aastane Wayan Jordan.

Pere sõnul andis mees osa oma lotovõidu summast heategevuseks ja see võis kurjategijatele silma jääda.

Ameerika Ühendriikides on ka varem lotovõitjaid mõrvatud. 2006. aastal võitis Floridas elanud mees lotoga 31 miljonit dollarit, tema surnukeha leiti alles neli aastat hiljem.

2013. aastal kaotas ameeriklasest lotovõitja kurjategijate käe läbi elu vaid üks päeva pärast ühe miljoni dollari võitmist. Lahkamine näitas, et ta mürgitati tsüaniidiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles