Video! Reporter Üllar Luup: Tallinna TV on täna teretulnud igale poole, ka TMW´le

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 28.03.2016
Üllar Luup; Anu Saagim
Tallinn Music Week 28.03.2016 Üllar Luup; Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Täna kell 13.00 sai pop-up restoranis Fellin ametliku alguse Tallinn Music Week ja seda oli  kajastama tulnud kirev seltskond erinevatest meediaväljaannetest. Teiste seas oli kohal isegi Tallinna TV eesotsas legendaarse reporteri Üllar Luubiga.

Üllar, olid ajad, kui Tallinna TV polnud sugugi oodatud telekanal peenematel üritustel. Mis nüüd siis juhtunud on?

Tallinna TV populaarsus on tõepoolest tasapisi tõusnud. Miks? Aga just sellepärast, et me oleme kohal igal pool, kus miskit huvitavat toimub. On ju palju selliseid mõnusaid ja vahvaid asju, mida inimesed korraldavad ja need kõik vajavad ka kajastamist.

Kas pole siis ühtegi asja, mida Tallinna TV ei kajastaks?

Päris igale poole me loomulikult ei lähe. Toimuvas peab ikka midagi erilist olema, midagi mis inimestele korda läheb. Meie läheme näiteks ka muuseumidesse ja näitustele, mida paljud teised kajastada ei viitsi, kuid me ju näeme et ka sellised asjad lähevad inimestele korda ja seda vaadatakse meeleldi. Muid meediakanaleid huvitab rohkem see ikka, kes kellele lõuga andis.

Mis saab Tallinna TVst siis, kui härra ekslinnapea Edgar Savisaar pensionile läheb?

Paljud mõtlevad tõepoolest, et tegu on Savisaare ja Keskerakonna televisiooniga, aga see pole nii. Kõik arvavad, et Keskerakond tegi Tallinna TV, aga see on ju tegelikult vale. Selle televisiooni algatajaks on ju Reformierakond.

Siis, kui Reformierakond oli Tallinnas võimul, siis nemad arvasid, et Tallinnal peaks oma televisioon olema. Ehk siis, kui Savisaart ühel päeval enam pole, siis Tallinna TV jätkab ikka täies elujõus. Liiga palju on meil linnalegende.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles