Elu24 video! Helen Sildna jagab, mida ei maksa TMW-il maha magada ja mis seisus on korraldustiim

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 28.03.2016
Helen Sildna
Tallinn Music Week 28.03.2016 Helen Sildna Foto: Viktor Burkivski

Esmaspäeval, 28.märtsi lõunal toimus Tallinn Music Weeki pop-up restorani Disaini- ja Arhitektuurigaleriis meeleolukas festivali avapidu. Elu24 uuris peakorraldaja Helen Sildna käest, kuidas soovitab tema kirevas ajakavas orienteeruda ja mida ei maksa kindlasti maha magada!

Helen Sildna rääkis Elu24-le, et kogu korraldusmeeskond on suhteliselt pingul, viimane energia millimeeter on ka mängus. «Kõik on mängu pandud, mis vähegi reservides on, siis vaatab, mis meist järgmisel nädalal järel on.»

Vaata videost, mida soovitab Sildna tiheda kavaga muusikanädalaks ja kuidas töötab TMW'i äpp!

TMW kohvikut peab tänavu korraldajate lemmikrestoran Fellin Viljandist. Pop-up kohviku sisekujundus Ott Kangurilt, atmosfääri aitab luua HomeArt.

Foto: Viktor Burkivski

Kohapeal räägiti alanud festivalinädalast, jagati uudiseid ning tutvustati Fellini peakoka Margo Paluoja pop-up restorani menüüd. Esines NOËP ja plaate keerutas Sander Mölder.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks sai mekkida LaMuu poolt valmistatud TMW erijäätiseid ning Kokomo eriröst-kohvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles