Elu24 soovitab: mõnusatest vestlusõhtutest kuni õhtuse kinoseansini ehk oivaline kombo alustamaks TMW-i!

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 2016 väljakuulutamine Erinevate Tubade Klubis
Tallinn Music Week 2016 väljakuulutamine Erinevate Tubade Klubis Foto: Aron Urb

28. märtsil algab suurejooneline muusikafestival Tallinn Music Week, mida soovitab Elu24.ee ja TMW kommunikatsioonijuht Ingrid Kohtla alustada just nõnda:

Alusta festivalinädalat kell 13.00 TMW pop-up restos Disaini- ja arhidektuurigaleriis, kus on võõrustajaks Viljandi kohvik Fellin. Samuti vali veerandsaja resto seast välja üks lemmik ning mine ja avasta, mida festivaliraames seal head paremat põske pakutakse. Kell 17.00 mine tagasi pop-up restosse esimesele Tallinn Music Week 2016 raames peetavale vestlusõhtule, kus muusika- ja moeinimesed arutlevad Eesti märgi otsinguist. 

Kell 18:30 sea sammud Musta Puudlisse, kus peavad debatti youtuber'id ja telegurud ning lõpeta oma festivalipäev kinos Sõprus, kus näidatakse filmi «They Will Have To Kill Us First», mis räägib islamiäärmuslastest, kes Malis muusika kinni keerasid. 

Toredat ja avastamisrohket festivali algust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles