Tõeline house’i diiva ja pioneer Kym Mazelle taas Tallinnas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
House’i diiva ja pioneer Kym Mazelle (USA)
House’i diiva ja pioneer Kym Mazelle (USA) Foto: BonBon

Reedel, 31. detsembril toimub klubis BonBon aastavahetuse möll millest ei tasu ilma jääda! Õhtu peaesinejaks on kohale kutsutud legendaarne Kym Mazelle keda saab lugeda maailma top house diivade hulka.


Tänu jõulisele R&B vokaalile, energilisele stiilile ja karismaatilisele lavaisiksusele on Kym Mazelle leidnud koha maailma mõjuvõimsamate pop artistide hulgas. Juba oma esimeste hitidega “Taste My Love" ja "I'm A Lover" tuntust kogunud Kymi hakati kutsuma – “Queen of the House Music”.

Tema superhitt "Young Hearts Run Free", kandideeris Grammyle ning loo võib leida Baz Lurhman'i filmi "Romeo & Juliet" platinum pälvinud soundtrackilt.

Sparkling Gruppi kuuluv Tallinna ööelu lipulaev BonBon on nüüdseks juba keheksa aastat järjest olnud pööraseks peopaigaks neile, kes soovivad et nädalalõpud oleks täidetud glamuuri, joovastuse, kire ja pidustustega.
Uksed avatakse kell 23.00. Pileteid saab osta eelmüügist hinnaga 150.- eek. Piletilevist ja kohvikust Spirit BB kaardiga 100.- eek. Piletid kohapealt 195.- eek ja BB kaadrdiga 150.- eek.

Pidu toetab Möet &Chandon!

Kohtumiseni BonBonis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles