Gwen Stefani: ma oleksin õnnelik, kui mu poeg oleks gei

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwen Stefani lastega
Gwen Stefani lastega Foto: SCANPIX

Lauljatar Gwen Stefani ütles, et ta tunneks end õnnistatuna, kui mõni tema poegadest osutuks homoseksuaaliks.

Stefanil on eksabikaasa Gavin Rossdale'iga kolm poega: 9-aastane Kingston, 7-aastane Zuma ja 2-aastane Apollo, vahendab Us Weekly.

«Ma oleks väga õnnelik, kui mu poeg oleks gei. Mind oleks õnnistatud. Ma tahan vaid seda, et mu pojad oleks õnnelikud ja terved. Palun Jumalalt, et ta mulle igapäevaselt näitaks, kuidas olla hea ema, sest see pole kerge töö,» ütles Stefani.

«Mind on õnnistatud väga hea eluga. Olen saanud maailmas reisida ja kohtuda väga erinevate inimestega. Pole mingit tähtsust, kas oled gei, hetero või mis iganes. On olemas vaid head ja halvad inimesed. Tahan, et mu lapsed oleks õnnelikud mistahes rajal, mida Jumal neile määrab. Pean vaid neid alati toetama,» lisas ta.

46-aastane Stefani küsib oma geisõpradelt sageli, millised olid nende kogemused lapsepõlves.

«Mõistan, et teistmoodi olla on keeruline. Õnneks on see tänapäeval järjest lihtsam. Minu jaoks pole see enam eriline, vaid normaalne, mistõttu on mul selle vastaseid mõnikord raske mõista,» ütles laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles