Meisterjaan keeras Selena Gomezi hiti pea peale: ma ei saa hoida oma kätusid paigal! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sky Plus

Meisterjaan ei suutnud raadio Sky Plus coverite võistlusel oma käsi paigal hoida, vähemalt nii laulis ta Hommikuprogrammi otse-eetris, esitades parmupillil oma pöörase nägemuse Selena Gomez'i hitist «Hands To Myself».

Temaga asus võistlustulle imeilus Elisa Kolk, kes tegi oma versiooni Alan Walkeri hitist «Faded».

Kevadcover 2016 võistluse esimese vooru võitis Jüri Pootsmann oma tõlgitsusega loost «7 Years», teises võistlusvoorus saavutas ülekaaluka võidu Trad.Attack! coveriga populaarsest hitist «Sax», mida originaalis esitab Fleur East. Kolmandas voorus tegi Indrek Ventmann Bieberit ning võitis looga «Love Yourself».

Kahe kuu jooksul pääseb läbi raadio Sky Plus Hommikuprogrammi võistlustulle kaheksa põnevat versiooni hetke lugudest, mida kõik teavad. Võitjale kingib Sky Plus 5000 eurot Hommikuprogrammi raha. Ehk artistil on võimalu selle summa eest hommikuti reklaamida oma plaati, kontserti või lihtsalt ennast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles