Chippendalesid annavad Tallinnas lisakontserdi, et kõik daamid saaks neid täiel rinnal nautida

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chippendales
Chippendales Foto: Liis Treimann

Las Vegase parim meestešõu annab Tallinnas teise kontserdi. Chippendalesi šõu mehed tulid vastu kirglike austajate arvukatele soovidele ja annavad Tallinnas ka lisakontserdi, et kõik daamid saaksid erootilist šõud täiel rinnal nautida!

Chippendalesi Tallinna šõu piletid osteti ära kahe nädalaga. See kinnitabki seda, et Chippendales on maailma kõige parem ja edukam erootliline šõu!

Lugupeetud daamid, te ei pea Las Vegasesse sõitma, meesiludused tulevad teie juurde Tallinna! Tähelepanu! Šõu on mõeldud eranditult naistele. Iga daam võib sattuda lavale meesiludustest tantsijate embusesse!

Foto: promo

Märts on armastuse, kire ja erootika kuu!

30. märtsil 2016 toimub Tallinnas Nordea Kontserdimajas kõige kuulsam meeste šõu Chippendales + lisaetendus.

Nende esinemine - see on tants, erootika ja huumor. Šõu on mõeldud eranditult naistele. Iga naine võib end leida lavalt mõne tantsijast iluduse embusest.

Daamid, nõudke oma meestelt üht vaba õhtut: Tallinnasse tuleb kõige kuulsam meeste stripišõu Las Vegasest – Chippendales! Igal aastal käib seda vaatamas ligi kaks miljonit inimest.

Ja uskuge või mitte, aga see hakkab teilegi meeldima, sest Las Vegase kõige kuulsama meeste stripišõu edu saladus seisneb vastupandamatus šarmis, kaunites lihaselistes kehades ja liigutuste ilmekas plastikas. Nende esinemised on alati värvikad, energilised ja avaldavad muljet kõikidele naistele, olenemata vanusest. Miljonid Chippendalesit näinud naised ei saa eksida!

Ja mis peamine: et näha maailma kõige oodatumat meestešõud, ei pea te sõitma Las Vegasesse, nad tulevad meie juurde Tallinna!

Tähelepanu! Programm on mõeldud vaid täisealistele. 18+

Mehi saali ei lasta.

Elu24 paneb loosi ka VIP-pääsmed!

Selleks kirjuta meile toimetus@elu24.ee, miks just sina peaksid olema see õnnelik naine, kes saab maailmakuulsaid šarmikaid mehepoegi tasuta nautida! Märksõnaks pane Chippendales

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles