Intsikurmu pikk esinejaterivi täienes veelgi - räppar Tommy Cashi ja Ans. Andur

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Tommy Cash
Räppar Tommy Cash Foto: Erakogu

Täna avaldasid Intsikurmu muusikafestivali korraldajad järjekordsed artistid, keda saab näha augusti esimesel nädalavahetusel Intsikurmu Festivalil. Tänavuse suve parimat kodumaist line-upi täiendavad Tommy Cash, Ans. Andur ja Wolfredt.

Intsikurmu Festivali programmijuht Martin Ruus: «Tommy on tõeline peomeister, kes krutib iga publiku meisterlikult oma sõrme ümber ja tõmbab peo käima. Aga ilma möödunud aasta parima alternatiiv/indiealbumi meisterdaja Ans. Andurita ei kujutaks Intsikurmu fännid meie festarit lihtsalt ette.»

Intsikurmu Festival toob igal aastal Põlvasse kokku tuhandeid hea muusika sõpru. Juba varem on osalejatena kinnitatud Marten Kuningas & Miljardid, Erki Pärnoja: Himmelbjerget, Me and MY Drummer (GER), I Wear* Experiment, Reket, BOKKA (POL), Lexsoul Dancemachine, Mick Pedaja, Argo Vals Band, Zebra Island, Mooncake (RUS), The Sound Poets (LAT) ning Ouu.

Tommy Cash on Tallinna tänavailt võrsunud hip-hop artist, kes on palju tähelepanu saanud oma kordumatu eksperimentaalse ja eklektilise lähenemisega muusikale. Kuula Tommy Cashi Soundcloudis

Ans. Andur on Paide bänd, mis on järjepidevalt tegutsenud 2002. aasta veebruarist alates. Möödunud aastal pärjati nende album «Öine bingo» Eesti parima alternatiiv/indiealbumi tiitliga.

Foto: Erakogu

Aastate jooksul on välja antud viis cd-albumit ja kaks täispikka netireliisi, samuti esinetud sadu kordi erinevates Euroopa linnades. Kuula Ans. Andurit siit.

Wolfredt muusika taga seisab Margus Voolpriit, kes on tuntud ka kui Dreamphishi, Pia Frausi ning Jan Helsingi trummar. 

Foto: Erakogu

Tänavu ilmunud teisel sooloalbumil «Neverno» lööb Wolfredt lauale üheksa instrumentaaloopust, kus indie-elektrooniline uitamine tasakaalustub sirgjooneliste post-rock seisundiriffidega. Vaata Wolfredti stiilinäidet:

Intsikurmu Festival on Eesti muusikaelu suvine tähtsündmus, mis pakub muusikasõpradele parimat valikut kaasaegsest Eesti muusikast ning tutvustab lootustandvaid välisartiste. Festival toob igal aastal looduskaunisse Intsikurmu metsaparki Põlvas kokku tuhandeid muusikasõpru ning lisaks suve esinduslikumale line-up’ile on sündmus tuntust kogunud erilise festivalimeeleolu, nn Intsikurmu vaibi poolest. Viimasel kolmel aastal on muusikute päralt olnud kaks lava, kus kahe päeva jooksul näeb 25 artisti. Intsikurmu festivali näol on tegemist suurima kultuurisündmusega Põlvamaal.

Foto: Madis Sinivee

Festivali passid on juba müügil Piletilevis ning kuni 7. aprillini saab neid soetada vaid 30 euro eest. Kõige värskemat infot festivali kohta saab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles