Video! Ott Sepp paneb ise oma huumorisaatele puid alla?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pühapäev Sepoga» teine saade
«Pühapäev Sepoga» teine saade Foto: TV3

Kohe pärast «Seitsmeste uudiste» lõppu väntab pühapäeviti TV3 eetris nalja-show «Pühapäev Sepoga», mis sai omale mõni aeg tagasi kaela formaadivarguse skandaali. Teise saate eel analüüsis õige eestlase kandidaat Paavo, kellelt võib tulla kõige kõvem pauk.

Näitleja Ott Sepp ehk õige eestlase kandidaat Paavo rääkis, mis on õige Eesti Nokia tema jaoks: «Minu jaoks on Eesti Nokia see, kui sa võtad mingisuguse hea sissetöötatud formaadi, muudad seda hästi natukene ja siis teed seda ilma rahata, õigust sisse ostmata,» teatas kandidaat Paavo humoorikalt. Asi aga kõlab eriti irooniliselt formaadiskandaali valguses.

Kanal 2 «Suur komöödiaõhtu» ja TV3  «Pühapäev Sepoga» on aga sarnased nagu kaks saiapätsi, sest saadete idee, sisu ja struktuurielemendid on üsna identsed.

Soomes on sarnane formaat üle elanud juba seitse hooaega ja tippsaateid vaatas enam kui poolteist miljonit inimest. Formaadi õigused kuuluvad kogu maailmas telelevifirmale Eccho Rights, kellelt Kanal 2 selle ka ostis. TV3 otsustas odavalt läbi ajada ja lihtsalt kopeeris loata teiste intellektuaalset omandit. Kasu saamise eesmärgil. Maakeeles nimetatakse seda varastamiseks. Nii ütles ka Eccho Rights esmaspäeval Postimehele. Loe ka lähemalt SIIT, mida kostab teema kohta teletoimetaja Katrin Pauts.

Vaata ja imesta videost, kuidas Ott Sepp Eesti Nokia teemal nalja viskas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles