Octomomi ähvardab kodust väljatõstmine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadya Suleman
Nadya Suleman Foto: SCANPIX

USA kuulsat Nadya Sulemani alias Octomomi ähvardab kodust ilmajäämine.

Kaheksa last korraga ilmale toonud naine on hädas maja eest maksmisega, kirjutab news.com.au.

35-aastane Suleman kolis Los Angelese eeslinnas asuvasse majja elama kaks aastat tagasi.

Nelja magamistoaga maja jagab ta oma 14 lapsega. Naisel oli kuus last varasemast, kuid ta tahtis veel lapsi. Kunstliku viljastamise abiga saigi ta ülemaailmselt kuulsad kaheksa last. Need lapsed sündisid 26. jaanuaril 2009. aastal.

Kuna Suleman ei ole abielus ja on töötu, ei antud talle pangalaenu.

Naise isa Ed Doud maksis maja käsiraha, mis oli 130 000 dollarit. Maja ise maksab 565 000 dollarit.

Nüüd tahab maja endine omanik naise ja ta lapsed välja tõsta, kuna kahe aasta jooksul ei ole ära makstud ülejäänud osa summast ehk 435 000 dollarit. Maksmise tähtaeg oli selle aasta 9. oktoober.

Maja müünud Amer Haddadini sõnul tegi ta Sulemanile ja tema advokaadile  Jeff Czechile mitu järeleandmist, et nad saaksid oma kohuse täita. Kuid seda ei täidetud ning mehe sõnul on tema mõõt täis.

«Kindlasti on Sulemanil ja ta advokaadil raha, kuid ta ei taha seda lihtsalt välja käia. Nad on alates augustist mõlemad selle maja omanikud. Esialgu maksis Sulemani eest ta isa, kuid see muutus talle liiga kulukaks,» lausus Haddadin.

Arvatakse, et Sulemanile maksti meedias esinemise eest üsna suuri summasid. Teada on, et Suleman osa honorari eest lasknud teha iluoperatsioone.

Sulemani esindaja ei soovinud majast ilmajäämist kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles