Armsad kaadrid: naisräppar Tiiu taaskohtumine raske vigastuse põhjustajaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti ainuke naisräppar Tiiu, kes kogus kuulsust videoga, kus ta just hobuse seljas räpib, kukkus Vabariigi aastapäeval Perila Tallides Harjumaal peetud ratsavõistlusel sadulast nii õnnetult, et murdis jala ning sai tugeva põrutuse. Kiirabi viis viga saanud muusiku vilkurite saatel otse haiglasse ja operatsioonile. Haiglas arstide pideva järelevalve all tuli veeta aega päris pikalt ning liikuda oli Tiiul võimalik vaid ratastoolis.

Praeguseks on Tiiu aga saanud kodusele ravile, kuigi liikuda ta veel väga ei saa ja sedagi vaid läbi valude ning karkude najal. Küll aga pidas Tiiu oluliseks esimesel võimalusel võtta ette retk vigastuse põhjustanud hobuse juurde.

Foto: Meiko Umal

 «No me pidime ju omavahel ära leppima,» teatab Tiiu naerdes. «See on mul kogu aja hingel olnud. Pealegi nõuab ratsaspordi traditsioon, et kukkuja peab oma trennikaaslastele tordi ja treenerile šampuse viima!»

Foto: Meiko Umal

Heida pilk ka Tiiu Instagrami kontole, kus saad pidevalt kursis olla räppari tegemistega.

Astu nagu roosagangster #kammoon

A photo posted by Tiiu Kaarlõp (@roosagangster) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles