Galerii: H&M teeb ka sellel aastal koostööd maailmakuulsa Coachella festivaliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

H&M teeb taaskord koostööd maailmakuulsa Coachella Valley muusika- ja kunstifestivaliga, luues tüdrukutele ja poistele üheskoos kollektsiooni #HMLovesCoachella. Haarates kinni rändamise ja teel olemise meeleoludest, lõi H&M tänavamoest innustatud mängulise kollektsiooni, mis lansseeritakse kauplustes ning veebikaupluses 31. märtsil ning jõuab müüki kahes osas.

«H&M loves Coachella» kollektsioon koosneb ikoonilistest ja mängulistest esemetest, mis seostuvad isikupärase stiilitunnetuse, stiilide segamise ning vaba meeleoluga.

Foto: H&M

Tüdrukutele pakutakse folgistiilis pluuse, pärlite ning narmastega kaunistatud toppe, mustrilisi kombinesoone, lõhkiseid teksaseid, suuri kübaraid, päikeseprille ning madalaid saapaid. Pikkused on lühikesed ning kaunistused käsitööhõngulised. Poiste valikust leiab eelkõige mustrilisi T-särke, lühikesi pükse ning teksašortse.

Foto: H&M

«H&M oli eelmisel aastal esimene kaubamärk, kes valmistas Coachellaga koos rõivakollektsiooni. Selle edu oli nii kiire ning laialdane, et otsustasime ka sellel aastal partnerluse ning veelgi rikkalikuma valiku kasuks.  Me armastame Coachella demokraatlikku meeleolu ning ühtsusetunnet, mis festivalil tekib. Meie jaoks seostub festival eelkõige moe ja muusika abil oma energia väljendamisega ning see peegeldub ka kollektsioonis,» selgitab H&Mi disainer Ross Lydon.

Foto: H&M

#HMLovesCoachella

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles