Elu24 loosib! Eros Ramazzotti tuleb maailmatuuri raames Eestisse (28)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eros Ramazzotti "Star Night" concert in Klagenfurt  Bitte Fotovermerk: Agentur Schneider-Press/RA/SCHNEIDERPRESS_1105.01/Credit:RA/Schneider-Press/SIPA/1507201110
Eros Ramazzotti "Star Night" concert in Klagenfurt Bitte Fotovermerk: Agentur Schneider-Press/RA/SCHNEIDERPRESS_1105.01/Credit:RA/Schneider-Press/SIPA/1507201110 Foto: RA/Schneider-Press/SIPA/RA/Schneider-Press/SIPA

Juba järgmine kolmapäev, 30.märts, esineb legendaarne Itaalia helilooja ja laulja Eros Ramazzotti Tallinnas Saku Suurhallis. Elu24 loosib kaks kutset kahele!

Veini kütkestav aroom, hingestatud muusika... ükski romantiline õhtu ei ole täiuslik Eros Ramazzotti lauludeta! Tema ainulaadne hääl, karisma ja siiras esinemisviis kutsuvad esile emotsioonide tulva miljonites kuulajates üle kogu maailma. Ääretult andekas, romantiline ja veetlev; Eros Ramazzottit on tunnustatud paljude prestiižsete muusikaauhindadega.

Tema maailmaturnee «Perfetto» algas 2015. aasta septembris legendaarsel Arena di Veronal ning hõlmab ligi kolmkümmend kontserti üle maailma. Eesti pealinnas toob laulja publiku ette uskumatu kaasaegse etenduse, mille käigus esitab nii lugusid oma uuelt albumilt kui ka kõigi lemmikuid möödunud aastatest.

Ramazzotti muusikukarjäär algas 1984. aasta San Remo laulufestivali võitmisega, aasta hiljem ilmus esikalbum. Ülemaailmse tuntuse saavutas 1993. aastal plaat «Tutte Storie», millelt pärineb ka üks paljudest Erose hittlugudest «Cose della vita».

Ülemaailmsete hittidega  «Cose della Vita» ja «Se Bastasse Una Bella Canzone»  ning duetid muusikamaailmastaaridega kui Tina Turner, Joe Cocker, Cher, Plácido Domingo ja Pavarotti, sai Ramazzottist üks populaarseim Itaalia poplaulja, kes saavutanud suurepärase müügiedu ja andnud vapustavaid kontserte üle maailma. Tema 13. stuudioalbumi «Perfetto» (täiuslik), mis ilmus mais 2015, pääses iTunes tabelitesse 13 riigis ja sisenes Top 20 edetabelisse 38 riigis. 

Foto: promo

Eros Ramazzotti kontsert on kollektsioon kaunitest armastuslugudest, mida etendatakse ainulaadses keskkonnas vaatemänguliste valgusefektidega. See kogemus jääb püsima ka kõige nõudlikuma publiku mälestustesse! Võluv muusika, kaunid kostüümid ja siirad emotsioonid – just need moodustavad tõeliselt unustamatu Itaalia õhtu! Piletid sellele kontserdile on suurepärane üllatus sõpradele ja lähedastele – see on Perfetto

Lisainfo SIIN.

Elu24 loosib romantilisele kontserdile kaks kutset kahele! Soovid võita? Kirjuta Elu24 artikli kommentaariumisse, milline on Sinu lemmik lugu Eros Ramazzottilt ja tasuta pääse võib olla Sinu!

Kommentaarid (28)
Copy
Tagasi üles