«Top Gearil» tekkis ilma loata filmimise tõttu lahkheli ragbiklubiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans ja Matt LeBlanc (autos istumas) «Top Geari» võttel
Chris Evans ja Matt LeBlanc (autos istumas) «Top Geari» võttel Foto: SCANPIX

BBC menusarja «Top Gear» uutel saatejuhtidel tekkis lahkheli ragbiklubiga, kuna klubi teatel filmisid saate tegijad loata.

Chris Evans, Sabine Schmitz ja Matt LeBlanc tegid autosaate jaoks võtteid Kentis Fokestone`i ragbiklubi juures, edastab The Telegraph.

Klubi omanike sõnul saabus kolmik sinna Honda mootorrattal ning Audi ja Jaguari autodel etteteatamata.

«Neil ei olnud meile kuuluval alal võtete tegemiseks luba, nad oleksid pidanud seda enne võtteid paluma. Nad ilmusid järsku, arvates, et nad tohivad kõike teha. Meie esindaja läks neile reegleid selgitama,» teatas klubi esindaja Pat Morgan.

«Chris Evansi tundsime kohe ära, sest ta oli palja peaga. Matt LeBlanc oli mootorrattaga ja kiiver peas, selle tõttu oli tema identifitseerimine raskem,» lisas esindaja.

Morgani sõnul võttis «Top Geari» meeskond produtsendiga kontakti ja näitas kirjutist, mille kohaselt nad pidid tegema võtteid just Folkestone´i ragbiklubi juures.

«Top Geari» produtsent edastas saatejuhtide vahendusel  ragbiklubile vabanduse ning meeskond sai võteteks loa.

See juhtum on samalaadsete juhtumite sarjas juba mitmes alates sellest, kui «Top Geari» hakkasid Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May asemel juhtima uued saatejuhid eesotsas Chris Evansiga.

Briti meedias liiguvad kõlakad, et Evans ja teised uued saatejuhid jäävad oma karismalt ja oskustelt märgatavalt varasematele saatejuhtidele alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles