Saatest «Eesti halvim autojuht» langes välja esimene paar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin ja Margus
Karin ja Margus Foto: TV3

«Eesti halvim autojuht» teine saade algas tuttava ülesandega. See oli kõigil korra juba läbi sõidetud kuid nüüd tuli ülesanne läbida tagurdades. Kõlab lihtsalt? Mõne jaoks see nii oligi. Teistest aga jäi rajale maha ahervare.

Tagurdamine tehtud, siirduti autokooli klassika ehk külgboksi juurde. Mõistagi lisandus ülesandele väike eluline vimka, mis pani proovile nii osaleja närvid kui oskused.

Meie talves (aga miks mitte ka kevades ja sügises) ei saa kuidagi mööda libedusest. Kuidas autoga libedal toimel tulla kui kiirus suur? Selle selgitas välja kolmas ülesanne.

Peale emotsionaalset ja purustusi täis õppepäeva kogunesid osalised kohtunikelt hinnanguid saama. Ühe paari pingutused olid vilja kandnud. «Sinu autosse ma usaldaks isegi oma lapse!» tunnustas kohtunik Indrek üht tublit ekipaaži. Koju pääsesid Karin ja Margus. Teisi ootavad uued katsumused.

Eesti halvim autojuht on TV3 eetris esmaspäeviti algusega kell 21.30, kohe pärast «Selgeltnägijate tuleproovi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles